You are here

MIRË SE ERDHËT NË FAQEN ME TË REJAT MË TË FUNDIT NGA KONTAKT

Firma e ndërtimit Kontakt lidh njerëz, projekte dhe produkte nëpërmjet industrisë së dizenjimit dhe të konstruksionit.

Bëhu inteligjent, gjej punë dhe realizoje atë duke përdorur mjete të besueshme, burime dhe shërbime që ne i sigurojmë ndaj profesionistëve të ndërtimit prej më tepër sesa 12 vjet tashmë.

Kontakt lidh njerëz, projekte dhe produkte nëpërmjet dizenjimit dhe industrisë konstruktive, duke u shërbyer pronarëve, arkitektëve inxhinierëve, nënkontraktorëve të thjeshtë, furnitorëve, shpërndarësve dhe studjuesve të tregut.

Kontakt ofron një varësi mjetesh, aplikacionesh dhe burimesh që realizohen nëpërmjet një sërë etapash të ndjekura nga klientët tanë, duke u dhënë atyre informacionin dhe inteligjencën që u nevojitet për të qënë më productive, të suksesshëm dhe konkurrues në treg.

 • Ujitja me pika - Vlere e shtuar ne kompleksin Magnet.
  Ujitja me pika

  Vlere e shtuar ne kompleksin Magnet.

  ... Lexo Më Shumë →
 • Njoftim Elektricist
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kerkon të punësoje Elektricist. Punekerkuesi duhet: Të jetë ne moshe 20-30 vjecare Të ketë njohuri të mira teknike elektrike për: Panelet elektrike Sistemet e fuqise monofaze/trefazore Sistemet e ndricimit Sistemet e TV/SAT/TËL/INT Sistemet e kondicionimit... Lexo Më Shumë →
 • Njoftim Hidraulik
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kerkon të punësoje Hidraulik. Punekerkuesi duhet: Të jetë ne moshe 20-30vjecare Të ketë njohuri të mira teknike hidraulike për: Sistemet multistrad FU Sistëmët KUB/KUZ Sistëmët e vaditjes Të jetë i disponueshem të punoje më turne. Paga është shumë e mirë... Lexo Më Shumë →
 • Njoftim Sanitare
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kerkon të punësoje Sanitare. Punekerkuesi duhet: Të jetë ne moshe 18-25 vjecare Të kryejë pastrim xhama, pastrim zyrash, dysheme betoni Të jetë përdorues i veglave të pastrimit dhe detërgjeneve Paga është shumë e mirë. Marrëdhënia e punës rregullohet më... Lexo Më Shumë →
 • Njoftim Punëtor Bujqësie
  Kontakt shpk (kontakt.al), firmë ndërtimi, kërkon të punësoje Punëtor Bujqësie. Punëkërkuesi duhet: Të jetë në moshë 18-25 vjecare Të dijë të kryejë punimë toke Të dijë të mbjellë Të jetë përdorues i veglave bujqësore Paga është shumë e mirë. Marrëdhënia e punës rregullohet më kontratë individuale... Lexo Më Shumë →
 • OMA dhe Kontakt Shpk prezantojnë projektin e ri
 • Bujqësi Urbane
  Kamerat e Top Channel vizituan Rezidenca Libeskind - Magnet.al për të njohur nga afër me konceptin e kopshtit urban.

  Asgjë për tu çuditur, ne thjesht evokuam traditën mesdhetare. Gherardo Bosio e quante Tiranën prej tij projektuar "Qytetin e kopshteve" ndaj idesë fillestare të Daniel... Lexo Më Shumë →
 • LYRA | Fasada | Magnet.al
  MAGNET - LYRA   Lyra ju jep mundësinë të kompozoni jetën brenda apartamentit ashtu si dëshironi! I ndodhur ne zemrën e kompleksit Magnet, shumë pranë hapësirave të gjelbra e relaksuese të tij, objekti Lyra është i aksesueshëm lehtësisht nga njerëzit, dielli dhe ajri. Qëndron bukur dhe... Lexo Më Shumë →
 • LYRA | Apartament | Magnet.al
  MAGNET - LYRA   Lyra ju jep mundësinë të kompozoni jetën brenda apartamentit ashtu si dëshironi! I ndodhur ne zemrën e kompleksit Magnet, shumë pranë hapësirave të gjelbra e relaksuese të tij, objekti Lyra është i aksesueshëm lehtësisht nga njerëzit, dielli dhe ajri. Qëndron bukur dhe... Lexo Më Shumë →
 • HELIX | Betonim soleta +9 | Magnet.al
  HELIX, jeto pranë natyrës! Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij. I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne... Lexo Më Shumë →
 • HELIX | Karpeteri vertikale, oxhaku +4 | Magnet.al
  HELIX, jeto pranë natyrës! Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij. I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne... Lexo Më Shumë →
 • HELIX | Suvatim + 4 | Magnet.al
  HELIX, jeto pranë natyrës! Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij. I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne... Lexo Më Shumë →
 • HELIX | Furnizim dhe Montim dyer - dritare | Magnet.al
  HELIX, jeto pranë natyrës! Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij. I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne... Lexo Më Shumë →
 • HELIX | Punime elektrike + 4 | Magnet.al
  HELIX, jeto pranë natyrës! Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij. I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne... Lexo Më Shumë →
 • HELIX | Nivelim i parapetit +5 | Magnet.al
  HELIX, jeto pranë natyrës! Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij. I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Helix synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne... Lexo Më Shumë →
 • AURIGA | Suvatim i njësive të shërbimit | Magnet.al
  Auriga me karakterin e tij te fortë sjell një risi në qënësinë e vet si godine. Vetëm duke parë idenë projektuese dhe realizimet e tij virtuale, arrin të kuptosh se është një ndërtesë ndryshe nga të tjerat dhe e papërsëritshme. Vecantia e tij qëndron në kombinimin e lartësive dhe rregullit, me... Lexo Më Shumë →
 • CASSIOPEIA | Montim kangjellash në fasadë | Magnet.al
  CASSIOPEIA një nga trembëdhjetë rezidencat e masterplanit Magnet,projektuar për të fituar maksimalisht hapësira të mirë shfrytëzuara. Objekti ka për qëllim që të jetë katalizator i një jete më të pasur shoqërore, duke siguruar më shumë transparencë, më shumë kontakt vizual me ambientet e... Lexo Më Shumë →
 • ARIES & ANTLIA | Mbushje me dhe e perimetrit | Magnet.al
  Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij.   I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Aries & Antlia synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne llozha... Lexo Më Shumë →
 • ARIES & ANTLIA | Punime në gropën e ashensorit | Magnet.al
  Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij.   I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Aries & Antlia synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne llozha... Lexo Më Shumë →
 • ARIES & ANTLIA | Furnizim me tulla të lehtësuara | Magnet.al
  Objekti harmonizohet mire me objektet e tjera te komplesit po në të njejtën kohë dallon ne shpërbërjen e volumeve dhe ne transparencën e tij.   I vendosur shumë pranë hapësirave të gjelbra Aries & Antlia synon ta bëj natyrën pjesë të tij duke pasur gjelberim si ne verandë si dhe ne llozha... Lexo Më Shumë →

Pages