You are here

Kontakt është themeluar në vitin 1999 me qëndër në Tiranë.

 • Forma Legale e Kompanisë: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar (l.t.d)
 • NIPT/TIN: J92108006V
 • Kodi Fiskal: 3708169
 • Partnerë: Fatmir Bektashi
 • Administrator i Përgjithshëm: Fatmir Bektashi

KONTAKT ka traditë të gjatë në ekselencë, punë të devotshme dhe realizimin e punëve. Ne jemi kompani drejtuese në treg në ndërtimet civile, në infrastrukturën civile dhe në tregjet e industrisë së rëndë. Ne duam të jemi zgjedhja e parë e klientit.

Gjatë kësaj periudhe, janë përfunduar rreth 90.000,00 m2 sipërfaqe apartamentesh rezidenciale dhe 31.000,00 m2 of strukturash bazë.

Qëllimi i aktivitetit të Kontakt është puna inxhinierike e cila:

 • Cilësi e lartë, në përputhje me normat e Bashkimit Europian.
 • Performancë e shpejtë, për të krijuar zgjedhje logjistike në fushën e ndërtimit.
 • Përdormimi i teknologjisë konstruktive

Objektivat e aktivitetit:

 • Konstruksione betoni dhe hekuri;
 • Hidroizolim për katin përdhesë;
 • Hidroizolim dhe termoizolim i tarracave;
 • Konstruksioni i ndërtesës me sisteme metalike;
 • Sisteme ndërtimi për rezidenca banimi, zyra dhe dyqane;
 • Fasada multifunksionale në rezidencat e banimit, qëndrat e biznesit dhe dyqanet;

Kontakt menaxhon 200 specialistë dhe të punësuar dhe ka një staf prej 20 inxhinierësh, teknikësh dhe specialistësh në organizim.