You are here

Hapur Për Aplikim:

Data e Dorëzimit Të Ofertës Seksioni Tender
Wednesday, May 31, 2017 SiRI Kerkese per Oferte per F.V Punime Gipsi per Objektin “Siri”. Apply

Tendera Të Kaluar

Hapur Për Aplikim:

Data e Dorëzimit Të Ofertës Seksioni Tender
Sunday, October 30, 2016 Auriga Auriga, Kerkese per oferte per F.V. Nenshtresa Apply
Friday, July 15, 2016 Auriga Auriga - Kerkese per oferte F.V Kapak Oxhaku Apply
Friday, July 15, 2016 Auriga Auriga - Kerkese per oferte Kangjella ne Shkalle dhe Ballkone Apply